top of page

Ons Team

team.JPG
Multi-disciplinair


Met ons multi-disciplinair team staat Coronatoolbox garant voor een volledige implementatie van de wettelijke bepalingen inzake corona-wetgevng in uw bedrijf of winkel.
 

Onze studiedienst  onder leiding van lic. Wim Decraemer en ing. Jeroen Saelens staat in voor de opmaak van het volledige coronatoolbox dossier, waarin nauwgezet beschreven wordt wat in uw zaak dient te gebeuren.

Onze backoffice onder leiding van lic. Veerle Ornelis ontwerpt voor  ieder bedrijf of winkel en plan van aanpak en een uitvoeringsplan gebaseerd op de  specifieke noden uit het dossier

Ons ervaren  plaatsingsteam  onder leiding van Voit De Meulemeester installeert alle nodige signalisatie, affiches, belijningen, waspunten etc...

Het opleidingsteam onder leiding van Laurens Ryckaert verzorgt voor uw medewerkers, klanten en leveranciers alle informatie via gerichte opleidings- of informatiesessies.

Hands-on

 

De doorlooptijd van een dossier wordt zo kort mogelijk gehouden. Hiervoor ontwikkelden we enkele tools zodat op zeer korte termijn het coronatoolboxdossier kan opgemaakt, overlegd en afgerond worden. Uiteraard op maat van uw onderneming !

Elk team weet perfect wat van hen verlangd wordt, waardoor tussen opmaak van dossier en implementatie op de werkvloer slechts een zeer korte periode zit.

Het aspect vorming en voorlichting wordt specifiek hands-on uitgerold. 

Ons vormingsteam zorgt ervoor dat de genomen maatregelen duidelijk gecommuniceerd worden aan alle betrokkenen : medewerkers, klanten en leveranciers. 

Up-to-date

 

Je ziet soms door het bos de bomen niet meer...
Een massa informatie komt op de ondernemer af, soms met tegenstrijdige gegevens..

De studiedienst volgt de wijzigingen in wetgeving en de richtlijnen op de voet op. Zodra er iets wijzigt voor uw onderneming wordt het dossier automatisch aangepast.

Onze back-office is elke dag 7/7 bereikbaar om u over de laatste stand van zaken te berichten

 

bottom of page